2010/12/12

Sataa hattaraa

Hyvä Nea ! :D
Olen samaa mieltä, vaikka itsekin pyyhällän legginssit jalassa kouluun melkein joka päivä. Meiltä ei kovin kummoisia toppahousuja löydä, vaikka kuinka kaappeja penkoisin . :''( Ja kyllä voin sanoa, että palelen, mutta onneksi koulumatka on ehkä enintään 1km.

Kyllä oikeesti pukisin farkut mieluummin kuin legginssit, mutta mulla on tällä hetkellä _vain_yhdet_ farkut. Ja nekin on tällä hetkellä pyykissä. Ja oi kyllä, multa loppuu kohta vaatteen kesken, kun on varmaan kuukausi kun viimeksi pesin pyykkiä. aattelin tässä joku päivä ottaa oikeen urakaksi pyykkäämisen.
Äiti kysyi eilen '' Susu, missä sun kaikki vaatteet on ?''  ja kävin kurkkaamassa vaatekaappiin, mun hyllyillä ei ollut oikeestaan mitään. :D

Harmi, että eilinen pulkkailu ei oikein onnistunut. Jouduttiin Sinin kanssa _kirkkoon_ äitin ja mummun kanssa, laulaan kauneimmat joululaulut, eikä meillä olisi ollut kyytiä. Tai, no olisi Mikko varmaan ihan mielellään tuonut, kun se olisi päässyt taas ajeleen uudella autollaan. Mutta kotimatka olisi jo kyllä ollut ihan toinen juttu, kun Mikko lähti ennen kuutta jo ::((

Kauhee stressi päällä, kun tällä viiikolla pitäisi olla se kirjailijaesitelmä (ei olla Sinin kanssa aloitettukkaan), torstaina kemian tai matikan koe (en muista kumpi)  ja toinen koe perjantaina. Sitten pitää se äikän essee kirjottaa, ja mantsan esitelmäkin olisi hyvä aloittaa ajoissa. Kässään mun pitäisi virkata se poro, mutta tällä hetkellä enemmän kiinnostaa neulominen, joten en saa mitään aikaseksi. Tein muuten kaverille joululahjaksi villasukat, aloitin lauantai-iltana, ja valmiiksi sain sunnuntai-iltana. :oo Lähetän tänään, jos saan paketoitua. Pitää kyllä samaan pakettiin ostaa salmiakki-suklaata, sillä lähetän samalla paketilla bestikselle lahjan. Se onneksi ilmoitti, ettei halua mitään turhaa tänä jouluna, joten suklaa riittää.

- Susu ♥
P.s. Kiitos Sinille joka oikoluki tämän tekstin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti